MotoGP: Valentino Rossi a început recuperarea

MotoGP: Valentino Rossi a început recuperarea

Valentino Rossi a început o fizioterapie ușoară pentru a-și trata piciorul său rupt. Italianul speră la o revenire cât mai rapidă  în MotoGP.

Riderul Yamaha Movistar o să rateze sigur cursa de casă de la Misano, dar și etapa de la Aragon. Există însă șanse ca el să revină în șaua motocicletei sale începând cu Marele Premiu al Japoniei.

Chiar așteptam cu nerăbdare cursa de la Misano. Să concurezi în fața propriilor fani este ceva cu totul special însă trebuie să tratez această recuperare cu grijă și atenție. Vreau să revin cât mai repede.

Timpul de recuperare este destul de lung însă ma simt foarte bine și am început deja o fizioterapie ușoară. Sunt încrezător în recuperarea mea și sper ca asta să se întâmple cât mai repede.

Următoarea etapă din motomondialul de viteză este chiar la Misano. Deși se vehicula numele lui Zarco ca înlocuitor pentru Valentino pentru următoarele două curse, până la urmă echipa Yamaha Movistar a decis să-l sprijine doar pe Maverick Vinales, singur. Totuși, la Aragon va fi cu siguranță un pilot secund pentru structura de uzină.

Mai multe despre accidentarea lui Rossi găsiți aici.