MotoGP: Valentino Rossi a revenit în șaua motocicletei sale

MotoGP: Valentino Rossi a revenit în șaua motocicletei sale

Valentino Rossi a participat la un test privat pe circuitul de la Misano, unde italianul a revenit pentru prima oară în șaua unei motociclete de la acel accident din enduro pe 30 august.

Italianul a lucrat intens cu fizioterapeuții lui pentru a se recupera cât mai repede după ce „Doctorul” și-a rupt piciorul drept în două locuri. Mai multe despre acel incident găsiți aici.

Recuperarea lui se pare că merge însă foarte bine. Acesta a testat o motocicletă Yamaha YZF-R1M pe circuitul Misano – Marco Simoncelli, însă după câteva tururi efectuate a început ploaia, care a întrerupt testele, iar rezultatele nu au fost concludente.

Deși echipa Yamaha Movistar a anunțat un înlocuitor pentru Rossi în etapa din acest weekend de la Aragón (mai multe despre asta aici), sunt șanse ca Valentino să revină și să participe chiar el la cursa din Spania. O decizie finală se va lua la sfârșitul zilei de miercuri, 20 septembrie.

Următoarea etapă din MotoGP are loc în acest weekend pe Motorland Aragón. Rossi ocupă în prezent poziția a patra în clasamentul general, la 42 de puncte de co-liderii Marc Marquez și Andrea Dovizioso, cu cinci etape rămase de disputat din sezonul actual.