Showtime – Verstappen și Ricciardo despre demo-urile pentru fani

Showtime – Verstappen și Ricciardo despre demo-urile pentru fani

Demonstrațiile pentru fani create de Formula 1 sau de o echipă anume din F1 au fost mereu, sunt și vor fi extrem de bine primite de publicul local, adică de cei care au ocazia de a fi aproape de piloții favoriți și/sau de monoposturi.

Showtime! Asta e cuvântul ce descrie demo-urile F1 pentru fani, indiferent unde se întâmplă. Iar Red Bull Racing este una din echipele ce-și țin fanii aproape și îi încântă cu astfel de evenimente, fie ele pe plajele însorite din Republica Dominicană, pe vârfurile înzăpezite din Alpi ori în metropole de pe 6 continente. Sau pe circuite faimoase, precum Zandvoort, unde Max Verstappen a doborât recordul pentru cel mai rapid tur.

Însă astfel de demo-uri, unice și făcute în circumstanțe neobișnuite uneori, sunt operațiuni complexe. Echipa Mobil 1 The Grid a stat de vorbă cu Max, Ricci și Mark Willis pentru a afla poveștile din deplasări și provocările logistice întâmpinate pentru a pune totul în ordine ca astfel de show-uri să decurgă foarte bine, atât pentru Red Bull, dar mai ales pentru fani!