Parteneriatul dintre Heineken și F1 duce Formula 1 în Vietnam

Parteneriatul dintre Heineken și F1 duce Formula 1 în Vietnam

DAVID COULTHARD VA VIZITA VIETNAMUL ÎN CADRUL EVENIMENTULUI “PERFECT EXPERIENCE WITH F1”, ORGANIZAT ÎN LUNA MAI CU SPRIJINUL HEINEKEN. FANII VOR PUTEA VEDEA ÎNDEAPROAPE UN MONOPOST DE FORMULA 1, ASISTA LA CONCERTE ȘI URMĂRI ALTE EXPERIENȚE INEDITE LEGATE DE CEL MAI IUBIT SPORT CU MOTOR.

Unul dintre cele mai prestigioase sporturi cu motor din lume, Formula 1 va fi introdusă oficial pe pământ vietnamez, pentru prima dată, în luna mai. Fostul pilot de Formula 1 și brand ambasador al Heineken, David Coulthard, alături de DJ-ul Martin Garrix vor fi vedetele evenimentului “Perfect Experience with F1”, care va avea loc la HCM City Sala Area.

Campania celor de la Heineken este îndreptată spre conștientizarea consumului responsabil de alcool. Evenimentul va fi o platformă de comunicare pentru a face cât mai cunoscut motto-ul “When You Drive, Never Drink” (“Când Conduci, Nu Consuma Alcool”) care este parte din campania lansată în luna septembrie a anului 2017 de schimbare a comportamentului celor care se urcă la volan după ce beau alcool.

În cadrul evenimentului principal din 4 mai, fanii vor putea participa la numeroase activități, cum ar fi să admire o mașină de Formula 1 Red Bull în acțiune sau să vadă cum se simte o zi de curse din Paddock, dar și să participe la “Pit Stop Challenge”. Coulthard, câștigător al 13 Grand Prix-uri și cu un total de 62 de podiumuri de-a lungul carierei, va fi cel care le va explica fanilor totul despre ceea ce vor vedea.

Aflat în topurile mondiale de-a lungul ultimilor doi ani, Martin Garrix va pune în scenă un show incendiar. Alături de DJ vor presta și alți artiști locali de renume. Fanii vor primi bilete gratis pentru intrarea la eveniment.