Rossi, despre scuzele lui Marquez: “O glumă! Nu are curaj să vină la mine singur”

Rossi, despre scuzele lui Marquez: “O glumă! Nu are curaj să vină la mine singur”

VALENTINO ROSSI NU PARE SĂ SE FI CALMAT DUPĂ CE A TRÂNTIT MOTOCICLETA DUMINICĂ ÎN ARGENTINA, ÎN URMA UNEI CIOCNIRI CU MARC MARQUEZ. ITALIANUL SPUNE CĂ SCUZELE ADUSE DE CĂTRE SPANIOL ȘI ECHIPA SA NU SUNT DECÂT O GLUMĂ, UN STUNT DE PR PRIN CARE ÎNCEARCĂ SĂ ÎȘI SPELE RUȘINEA.

De nouă ori câștigător al titlului de campion mondial, Rossi a fost obligat să abandoneze tactic în cursa din Argentina, terminând pe 19 după ce Marquez l-a forțat să iese de pe asfalt. Italianul a căzut după ce a intrat în contact cu iarba udă de la marginea pistei.

La final de cursă, Marquez a încercat să stea de vorbă cu Rossi și să intre în garajul acestuia, însă staff-ul Yamaha nu i-a permis acest lucru. Multiplul campion mondial susține că, prin modul în care pilotează, Marquez face de râs întreaga competiție.

“Scuzele sunt o glumă, e nimic altceva decât PR. În primul rând, nu are curajul să vină la mine la birou singur, ci doar cu managerul lui, Emilio Alzamora, cu Honda, cu toate camerele de luat vederi după el. Asta contează pentru el, nu restul lumii. Nu vreau să vorbesc cu el, pentru că știu că ce îmi va spune sunt minciuni” – Valentino Rossi.

Disputa dintre cei doi, care nu este o noutate pentru fanii MotoGP, va continua și în cursele viitoare. Următorul Grand Prix este programat pentru 22 aprilie, când motomondialul de viteză ajunge în însoritul stat Texas din Statele Unite ale Americii.