Ross Brawn se așteaptă la o revenire din partea Ferrari la Monaco

Ross Brawn se așteaptă la o revenire din partea Ferrari la Monaco

Ross Brawn se așteaptă la o revenire din partea celor de la Ferrari la Monaco, după o cursă dominată clar de Mercedes în Marele Premiu al Spaniei.

Ferrari a reușit 2 victorii consecutive la început de 2018, dar a dat-o în bară la ultimele două curse. Chiar dacă Ferrari au plecat ca și favoriți în cursa de la Barcelona, Mercedes au fost cei care au dominat weekend-ul, asigurându-și plecarea de pe locurile 1 și 2 ale grilei și terminând în aceeași configurație cursa. Vettel a reușit doar un loc patru, intrând de două ori la boxe pentru uzura prematură a pneurilor, în timp ce Raikkonen a abandonat în urma problemelor de la motor.

Brawn spune că Ferrari vor lupta cu siguranță în cursa de la Monaco.

“Pentru prima dată în acest sezon, Mercedes au fost forța supremă de la început de weekend și până la final într-un Grand Prix. Barcelona a fost pentru ei a doua victorie a sezonului, însă una mult mai clară decât cea de la Baku. Hamilton și Bottas ne-au arătat de ce sunt în stare, de potențialul lor și al mașinilor lor. Mă aștept la o revenire din partea Scuderiei la Monaco, dar și de la Red Bull, care au fost competitivi în Spania.

Pentru prima dată în 2018, Ferrari au arătat obosiți. În cele patru curse dinainte de Barcelona, echipa era gata să câștige și se prezenta perfect, fapt ce sugerează că modelul SF17H e cel mai bun. Acum urmează cursa din Monaco, unde mă aștept să văd un Ferrari capabil și din nou gata să câștige curse” – Ross Brawn.