Lewis Hamilton, categoric despre contractul cu Mercedes înainte de Monaco

Lewis Hamilton, categoric despre contractul cu Mercedes înainte de Monaco

Pilotul Mercedes Lewis Hamilton a declarat, înainte de cea mai așteptată cursă din sezon, că întârzierea semnării unui nou contract cu Mercedes nu are nimic de-a face cu neînțelegeri legate de negocieri, așa cum se speculează.

Lui Hamilton îi expiră contractul cu producătorul german, fiind așteptat să semneze o nouă înțelegere pe trei ani de ceva timp încoace. Inițial, pilotul de 33 de ani era așteptat să își extindă contractul înainte de startul sezonului din Australia, lucru care evident că nu s-a înâmplat și a pus în așteptare un contract de 136 de milioane de euro. Înainte de Marele Premiu al Principatului Monaco, Hamilton insistă că situația este calmă și că nu ar trebui hiperbolizată fără rost.

“Nu e vorba despre chestii neclare. Nu ne-am grăbit, asta e tot. Așa cum am zis de la început, nu mă grăbesc cu nimic. Nu discut cu nimeni altcineva, nu mă gândesc la altă echipă, doar că aștept timpul potrivit. Nu văd de ce să grăbesc lucrurile. Am deocamdată un contract, merg la curse cu drag, e bine și că vă țin pe voi presa cu sufletul la gură. Nu prea am ce să mai zic altceva, să fiu sincer. Dacă nu e gata săptămâna asta, sau cealaltă, nu e niciun stres.” – Lewis Hamilton.

Hamilton își dorește o a treia victorie pe circuitul din Monaco duminică, atât în sezon, cât și în întreaga carieră pe circuitul din micul principat, sperând să adauge cât mai multe puncte la avantajul de 17 puncte pe care îl are în campionatul piloților, înaintea lui Vettel.

Antrenamentele pentru marele premiu au loc joi, de la 12:00 și respectiv 16:00. Calificările încep de la orele 16:00 sâmbătă, iar cursa are loc de la 16:10 duminică.