Nico Rosberg: “Încep să-mi pierd speranțele puse în Verstappen”

Nico Rosberg: “Încep să-mi pierd speranțele puse în Verstappen”

Nico Rosberg a declarat că începe să-și piardă din ce în ce mai mult speranțele puse în Max Verstappen, după ce olandezul a greșit în antrenamente la Monaco, a cincea greșeală de acest gen a pilotului din sezonul 2018.

În timp ce Ricciardo și-a adjudecat pole-position-ul și victoria la Monte Carlo, Verstappen a luat startul pe circuitul din principat tocmai de pe ultima poziție a grilei, din cauza accidentului din antrenamente care l-a făcut să rateze calificările. Incidentul a fost aproape tras la indigo cu cel din 2016, motiv pentru care oameni precum Nico Rosberg încep să își pună întrebări serioase despre viitorul pilotului Red Bull.

“Era mai rapid decât Daniel Ricciardo, după care a stricat tot. La fel s-a întâmplat și în 2016. Cred că Max e prea sigur pe sine, motiv pentru care și riscă așa de mult. Dacă faci asta, niciun circuit nu o să te penalizeze mai multe precum cel din Monaco. Nu a învățat nimic din trecut. E deja la al cincilea incident în sezonul ăsta. Nu mai vorbim aici de lipsa de experiență. Eu cred că Max trece prin cea mai grea perioadă a sa. Totul pare că merge prost pentru el acum și nu prea mai am speranțe pentru el” – Nico Rosberg, campion mondial la în 2016.