Sebastian Barbu a câștigat clasa 11 la Raliul Aradului

Sebastian Barbu a câștigat clasa 11 la Raliul Aradului

După eșecul de la Transilvania Rally, Sebastian Barbu și Marc Banca au avut o evoluție spectaculoasă și au reușit să câștige clasa 11 la Raliul Aradului și să termine pe locul 4 în clasamentul Open al competiției.

Raliul Aradului a fost prima etapă pe macadam pentru Sebastian Barbu și Marc Banca cu modelul Mitsubishi EVO VII pregătit conform regulamentului de la clasa 11.

“După toate problemele pe care le-am avut la Cluj am așteptat cu nerăbdare o etapă pe macadam, iar cea de la Arad îmi place foarte mult. Sper să putem demonstra aici care este potențialul nostru”, a spus Sebastian Barbu, înaintea etapei de la Arad.

Și, lucrurile au funcționat perfect de data aceasta. Sebastian Barbu și Marc Banca au început Raliul Aradului în forță și au câștigat toate cele patru probe speciale programate vineri, având la finalul primei zile un avans de peste un minut față de următorul echipaj de la clasa 11. În plus, echipajul ocupa poziția a patra la general în clasamentul Open.

Sebastian Barbu și Marc Banca au fost de neoprit și pe specialele de sâmbătă reușind să se impună de fiecare dată în lupta de la clasa 11. În final, Sebastian Barbu a căștigat lupta la clasa 11 cu un avans de aproape două minute și jumătate față de următorul clasat. Performanțele excelente au fost recompensate și cu locul patru în clasamentul general Open.

“Ne-am simțit foarte bine la Arad. Aici totul a funcționat perfect. Ne-am dorit un rezultat cât mai bun la clasă, dar și în clasamentul Open și am reușit să terminăm prima etapă pe macadam din acest sezon cu rezultatul pe care ni l-am dorit. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care ne susțin și în special mecanicilor de la Wurmbrand Racing care ne-au pus la dispoziție o mașină competitivă”, a spus Sebastian Barbu, la finalul Raliului Aradului 2018.

Următoarea etapă pentru echipajul Sebastian Barbu/Marc Banca este Raliul Moldovei, programat în perioada 15 – 16 iunie2018.

Echipajul Sebastian Barbu / Marc Banca este susținut de partenerii: Vinurile Gorgandin, Millers Oils prin MotorOil, Aerotravel și Celot Logistics&Transport.