Sebastian Barbu continuă lupta pentru puncte la Raliul Moldovei

Sebastian Barbu continuă lupta pentru puncte la Raliul Moldovei

Sebastian Barbu și Marc Banca sunt pregătiți să continue lupta pentru titlul clasei 11 și la Raliul Moldovei, etapa a patra din Campionatul Național de Raluri. După etapa căștigată la Arad, Sebastian Barbu ocupă poziția a cincea în clasament cu 25 de puncte.

Chiar dacă au ratat începutul de sezon, iar la Transilvania Rally au fost nevoiți să abandoneze în urma numeroaselor probleme tehnice, Sebastian Barbu și Marc Banca au reintrat în lupta pentru titlul clasei 11 cu un succes spectaculos pe macadamul din Raliul Aradului.

Sebastian Barbu și Marc Banca sunt pregătiți acum pentru Raliul Moldovei, etapa a patra a sezonului în Campionatul Național de Raliuri, programată pe specialele de macadam din jurul orașelor Bacău și Onești.

“Pornim în Raliul Moldovei cu același entuziasm pe care l-am avut tot timpul. Obiectivul nostru este să terminăm pe o poziție cât mai bună la clasă, dar și în clasamentul general Open. Noi suntem într-o forma bună, mașina cu toate că e bătrâna, nu se da bătută și e într-o forma foarte buna și ea. Așa că avem toate motivele să fim optimiști și să facem spectacol în acest weekend”, a spus Sebastian Barbu.

Echipajul Sebastian Barbu/Marc Banca este susținut de doi parteneri noi, Jifa SRL și Sherco Enduro Tours, care se alătură astfel partenerilor de până acum: vinurile Gorgandin, Aerotravel, Celot Logistics&Transport, Millers Oils prin MotorOil și TTH Motorsport.

“Sunt încântat că am reușit să atragem noi parteneri care să ne susțină în lupta din acest sezon. Le mulțumesc tuturor partenerilor pentru încrederea pe care o au în noi și sper să le dedic încă o victorie în acest weekend”, a mai spus Sebastian Barbu.

Raliul Moldovei se va desfășura în perioada 15 – 16 iunie. În total sunt programate 17 probe speciale cu o lungime totală de 131,71 km.