Gasly: “Honda va avea numai de câștigat de pe urma colaborării cu Red Bull”

Gasly: “Honda va avea numai de câștigat de pe urma colaborării cu Red Bull”

Pierre Gasly de la Toro Rosso, echipa junioare a celor de la Red Bull, crede că Honda vor avea numai de câștigat de pe urma colaborării cu formația sponsorizată de producătorul de băuturi energizante.

Francezul a fost numit printre favoriții la a-i lua locul lui Daniel Ricciardo, după ce acesta din urmă a confirmat că pleacă la Renault. Gasly ar fi preferat în detrimentul lui Carlos Sainz, care nu este în cele mai bune relații cu Max Verstappen. Cei doi nu s-au înțeles deloc bine în timp ce pilotau pentru Toro Rosso.

Gasly este convins că cele două părți, Honda și Red Bull, se vor înțelege extrem de bine odată cu începerea colaborării din 2019.

“Să ai patru mașini în loc de doar două e tot timpul mai bine din punct de vedere al dezvoltării. Red Bull e o echipă mare, știm bine ce pot și cât de tari sunt. Îi vor împinge pe cei de la Honda în direcția dezvoltării. Munca pentru la anul începe deja de pe acum pentru că toate îmbunătățirile pe care le putem face acum vor fi benefice pentru Red Bull la anul” – Pierre Gasly.

Indiferent dacă Gasly va ajunge sau nu la Red Bull, parteneriatul dintre echipă și Honda va ocupa fără doar și poate primele pagini ale publicațiilor de motorsport în sezonul 2019. Deocamdată, nu putem decât să ne dăm cu presupusul în privința fiabilității și performanței cuplului Red Bull & Honda.