Michael Schumacher se mută în Spania?

Michael Schumacher se mută în Spania?

In ultimele zile apar zvonuri in presa conform cărora Michael Schumacher se va muta cu familia într-o casă nouă de pe insula spaniolă Mallorca. Aceste surse spun că fostul campion mondial urmează să ajungă în orașul Andratx, cu o pouplație estimată la doar 11.000 de locuitori.

Corinna, soția lui Schumacher, a cumpărat proprietatea cu aproximativ 30.000.000 de euro mai devreme în acest an. Anterior, casa i-a aparținut lui Florentino Perez, președintele de la Real Madrid, având o suprafață totală de 15.000 de metri pătrați. Mutarea familiei a readus în atenția presei starea de sănătate a septuplului campionului mondial, care nu a mai fost văzut în public de când a suferit un grav accident la schi în 2013.

Schumacher a fost pus într-o comă indusă la momentul respectiv pentru șase luni și se recuperează în casa din Elveția din septembrie 2014. Totuși, se pare că acum fostul pilot este destul de puternic pentru a călători până pe insula spaniolă.

“Pot confirma oficial că Michael Schumacher va veni să trăiască în comunitatea noastră și că totul este pregătit pentru venirea lui aici”, a declarat Katia Rouarch, primarul din Andratx, pentru publicația L’illustre.

Potrivit publicației elvețiene, autoritățile locale sunt gata să îl primească pe câștigătorul a nu mai puțin de 91 de Mari Premii la Formula 1, cele mai multe din istoria competiției. Nu se știe cu certitudine dacă reședința din Spania va deveni permanentă pentru Schumacher, care în ianuarie 2019 va împlini 50 de ani.

UPDATE: Cu toate acestea, Sabie Kehm a negat aceste zvonuri și a declarat ca această proprietate este doar o casă de vacanță.