Pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare a lui Michael Schumacher, pe 3 ianuarie 2019, Fundația Keep Fighting îi oferă lui, familiei și fanilor săi un cadou foarte special: aplicația oficială de mobil Michael Schumacher.

”Schumacher – aplicația oficială” este un Grand Prix digital de amintiri care adaugă o dimensiune interesantă popularei expoziții a colecției private a lui Michael Schumacherde la Motorworld Köln-Rhineland – o călătorie în timp plină de detalii, cu ajutorul tehnologiilor de vârf. Aplicația oficială este un muzeu virtual care onorează într-un mod fără precedent cariera celui mai de succes pilot de Formula 1 din istorie.

Este disponibilă în versiunile iOS și Android în app stores de la 3 ianuarie 2019. Aplicația oficială a lui Michael Schumacher scoate în evidență vremurile care l-au propulsat pe Michael Schumacher în fruntea ierarhiilor all-time din Formula 1. Experiența este neobișnuit de intensă și bogată în conținut: prezintă mașini de curse în 3D și sunetul motorului, detaliază statisticile și înregistrările lui Michael Schumacher.  Ne este prezentat totodată un interviu înregistrat în 2013 și tururi virtuale, atât prin expoziția permanentă Michael Schumacher Private Collection din Motorworld Köln-Rheinland, cât și la circuitul de karting Erftlandring din Kerpen-Manheim, unde Michael Schumacher și-a cultivat abilitățile remarcabile de pilotaj încă de când era doar un copil.

În aceeași zi, muzeul Ferrari de la Maranello găzduiește o parte din această colecție privată, inaugurând o expoziție temporară dedicată septuplului campion german care deține recordurile de victorii, pole-uri și titluri obținute împreună cu echipa italiană.