Max Verstappen a anunţat ce obiectiv are Red Bull pentru a doua parte a sezonului

Max Verstappen a anunţat ce obiectiv are Red Bull pentru a doua parte a sezonului

Max Verstappen e convins că Red Bull nu este “încă suficient de bună”, iar echipa sa este mult mai departe de Mercedes decât şi-ar fi dorit.

Pilotul olandez e singurul în afara celor de la Mercedes care a obţinut o victorie în 2019, datorită căreia este pe locul 3 în clasamentul piloţilor, însă principalul obiectiv este reducerea deficitului faţă de Mercedes.

“Vrem să câștigăm, însă cea mai mare provocare pentru noi este să încercăm să reducem acest decalaj. Red Bull e mai departe de Mercedes decât mi-aș dori. Ne apropiem, dar nu este încă suficient. Știm asta”, a declarat pilotul celor de la Red Bull.

Max Verstappen, la 13 puncte în spatele lui Sebastian Vettel

Verstappen speră ca lecțiile învățate în acest an să fie însuşite în sezonul viitor.

“Să fii al doilea este întotdeauna mai bine decât să fii al treilea, dar suntem aici pentru a câștiga. Bineînțeles că vrem să fim în fața lui Ferrari, dar vrem să ne luptăm cu Mercedes.

În acest an încercăm să scoatem maximum de la acest motor și să învățăm din ceea ce am făcut greșit la începutul sezonului, sau nu la fel de bine în comparație cu Mercedes și Ferrari. Sperăm că anul viitor ne vom putea lupta pentru victorii tot timpul”, a mai spus Max Verstappen.

Pilotul olandez este al treilea în clasamentul piloţilor din acest an, cu 136 de puncte.