Lewis Hamilton i-a replicat lui Nico Rosberg: “Pentru mine vorbesc rezultatele”

Lewis Hamilton i-a răspuns fostului său coechipier, Nico Rosberg, care insinuase într-un video-blog,  înainte de Marele Premiu al Ungariei, că abilităţile britanicului au mai scăzut odată cu înaintarea în vârstă.

“Cea mai bună vârstă pentru piloţi este 30, 31, 32 de ani. Asta deoarece abilităţile sunt în descreştere pe măsură ce îmbătrâneşti. Experiența contează mult însă în acest sport, aşa că experiența va compensa scăderea abilităţilor tale”, a fost afirmaţia germanului, fost campion mondial în 2016, care a fost comentată de Hamilton.

“Nu-mi pasă, fiecare are propria părere. Nu mă interesează foarte mult, Indiferent că are dreptate sau greșește. Pentru mine vorbesc rezultatele obţinute de-a lungul anilor. Normal că vor exista mereu oameni care nu au avut succesul meu și vor dori să vorbească, dar este OK”, a spus Hamilton.

Cvintuplul campion mondial a dezvăluit că modul de a gândi este influenţat de cartea “Four Agreements”.

“Încerc să nu iau nimic personal. Când cineva spune ceva despre tine, nu este vorba de fapt despre tine, ci despre cum se simt ei. Am 34 de ani, dar simt că pilotez mai bine ca oricând. Nu cred că am pierdut vreo viteză. Calificarea nu merg mereu grozav, la fel ca şi cursele, cum ar fi cea din Germania.

Trebuie însă să mergi întotdeauna mai departe. Sincer, nu aș putea fi mai mândru. Mereu vrei să fii mândru de tine, iar eu mă simt cu adevărat mândru de mine, de cum am condus, pentru că așa vreau să conduc mereu”, a mai spus Hamilton.

Lewis Hamilton vrea să mai concureze cinci ani în Formula 1

Pilotul britanic a declarat în urmă cu două luni că ar putea să mai concureze încă cinci ani în Formula 1.

“Într-o zi va trebui să mă opresc, însă acum mă simt fantastic din punct de vedere fizic și mental, așa că nu am niciun plan să renunţ în curând. Mai sunt multe de câștigat”, a mai afirmat liderul clasamentului general din “Marele Circ”.

Lewis Hamilton conduce detaşat clasamentul general din Formula 1, cu 250 de puncte, 62 în faţa celui de-al doilea clasat, Valtteri Bottas.