Adrian Răduță este Yamaha MX Brand Ambassador

Parteneriatul dintre Adrian Răduță și Motodynamics, importator oficial Yamaha în România, continuă și în 2020. Pilotul și antrenorul Top Cross TCS Racing va promova inițiativele, proiectele și noile modele ale mărcii atât pe circuitele de motocross din România, cât și din Europa.

Multiplu campion național și est european de motocross, Adrian Răduță a obținut performanțe spectaculoase și ca antrenor al echipei Top Cross TCS Racing Team, atât el, cât și ceilalți piloți din echipă concurând pe motociclete Yamaha. Activitatea sa de pe pistă, dar și cea de antrenor, a convins importatorul oficial Yamaha în România, Motodynamics, să continue parteneriatul cu el și în 2020.

“Suntem mândri că avem alături de noi unul dintre cei mai titrați piloți din motocross-ul autohton. Adrian Răduță este un model pentru generațiile următoare și un adevărat mentor pentru elevii săi”, au spus oficialii Motodynamics, importator oficial Yamaha în România.

Fiind un promotor înfocat al motocross-ului atât pe plan național, cât și internațional, Adrian Răduță a reușit să atragă în echipa sa copii talentați care au potențialul, cu susținerea potrivită, să ajungă să reprezinte România în cele mai importante competiții de motocross din lume.

“Yamaha este un brand cu tradiție, implicat în motocross la nivel mondial și sunt mândru că fac și eu parte din această familie. Este o oportunitate foarte mare de a promova acest sport în România și de a căuta în continuare cei mai talentați copii pasionați de motocross. Pasiunea mea pentru motocross se îmbină perfect cu aspirațiile Yamaha în România și sunt sigur că împreună putem obține cele mai bune rezultate și în 2020”, a spus Adrian Răduță.

Ioan Chiujdea, campion național la clasa 65 cmc, Mario Popovici, campion național la clasa 85 cmc, Zoltan Ordog, vicecampion național și est european la clasa 85 cmc și Luca Ștefănescu, locul 3 la general la clasa 65 cmc sunt doar câțiva dintre piloții care au demonstrat potențialul motocicletelor de motocross Yamaha atât pe plan național, cât și internațional.

“Am ales motocicletele Yamaha pentru piloții din echipa Top Cross TCS Racing Team pentru că sunt fiabile, se comportă excelent pe orice suprafață și sunt foarte versatile atunci când vine vorba de setări pentru stilul fiecărui pilot. Acest lucru s-a văzut în rezultatele obținute și sunt mândru că vom continua parteneriatul cu Yamaha și în 2020”, a mai spus Adrian Răduță.

Foto: © icsPhoto